Voorwaarden

Feliz Fashion boutique is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 67889409 (onder de naam Feliz Fashion & Jewels).

 

Algemeen

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Feliz en op alle met u (afnemers van producten van Feliz) gesloten overeenkomsten. Deze voorwaarden gelden ook in de boutique, op Facebook, op Instagram, op markten, braderieën, fairs en homeparty's met uitzondering van retourrecht.

Het doen van een bestelling dan wel het accepteren van een aanbieding houdt dat u de toepasselijkheid van de voorwaarden aanvaardt.

 

Prijzen

De prijzen op de webshop van Feliz zijn de actuele prijzen. Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen, is Feliz bevoegd de op de webshop vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen. Alle prijzen zijn in euro's vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. 

 

Betaling

Na bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden via iDeal. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Na ontvangst van uw gehele betaling verzenden wij uw bestelling. Wanneer er gebruik is gemaakt van een kortingscode of tegoedbon alszijnde betaling kan hier geen restitutie op worden gegeven en kan de korting niet opnieuw worden uitgegeven. De kortingscode, cadeaukaart of andere tegoedbonnen kunnen nimmer ingewisseld worden voor geld.

De betalingsmogelijkheden zijn:

- IDeal;

- Overschrijving op rekeningnummer: NL98RABO0319441407 t.n.v. Feliz Fashion & Jewels te Oud-Beijerland o.v.v. ordernummer en naam.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, doch uiterlijk binnen 3 dagen. Wij streven ernaar om de bestelling diezelfde dag, op werkdagen, nog te verzenden indien de betaling binnen is. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een lange levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

 

Verzendkosten

De artikelen worden verzonden via POST NL. De verzendkosten zijn per bestelling vastgesteld op €7,65. Bij bestellingen boven de €100,- betaal je geen verzendkosten. Ruilingen/omruilingen etc. zijn op kosten van de koper. Feliz is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper.

 

Annulering

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 12 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Het annuleren van een bestelling kunt u doen door ons een mail te sturen met welke bestelling inclusief ordernummer u wilt annuleren. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen terug.

 

Herroepingsrecht en retourrecht

Indien er sprake is van een consumentkoop, overeenkomstig de Wet verkopen of Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde artikelen binnen een periode van 14 dagen, zonder opgaaf van reden, te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde artikelen voor de eerste keer op het opgegeven afleveradres worden aangeboden. Wanneer u binnen de gestelde termijn de geleverde artikelen niet aan Feliz heeft geretourneerd is de koop een feit. U bent gehouden, alvorens over te gaan tot retourzending, daarvan binnen 14 dagen na eerste afleverpoging schriftelijk melding te maken bij Feliz. U dient te bewijzen dat de geleverde artikelen tijdig zijn teruggestuur door bijvoorbeeld een bewijs van postbezorging.

Elk artikel dient bij ontvangst te worden nagekeken op eventuele fouten, beschadigingen of onvolmaaktheden. Deze dienen binnen 2 dagen na ontvangst te worden gemeld per e-mail met daarbij het ordernummer en om welk artikel het gaat. Artikelen waarvan een fout, onvolmaaktheid of beschadiging is geconstateerd en welke zonder melding daarvan retour worden gestuurd, worden niet door Feliz geaccepteerd.

Wij kunnen uw retour niet in ontvangst nemen in geval:

  • Dat het artikel beschadigd is of wanneer u heeft geprobeerd de schade/het gebrek zelf te hetstellen;
  • Dat de labels en/of toebehorenen ontbreken; 
  • Dat het artikel volgens de specificatie(s) van u is vervaardigd;
  • Dat het artikel gedragen en/of gewassen is.

Het retoursturen van ontvangen producten geschiedt op risico van de klant. Wij adviseren alles aangetekend te versturen. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt. Graag de retourbon geheel invullen. Bent u de retourbon kwijtgeraakt, stuur ons dan een e-mail dan zullen wij u de retourbon per mail toe sturen. Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, ongedragen, met aangehecht prijskaartje, zonder beschadigingen en in originele verpakking zal het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, worden vergoed doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen. De kosten van uw retourzending zijn voor eigen rekening, hier kunnen wij geen restitutie op verlenen, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retour gezonden artikelen. Indien beschadigingen zijn opgetreden als gevolg van ondeugdelijke verzendverpakking of indien het poststuk onvoldoende gefrankeerd is, behouden wij het recht de retourzending te weigeren. Herroepingsrecht kan niet worden toegepast op aanbiedingsartikelen, afgeprijsde artikelen, accessoires, sieraden en andere artikelen aangaande hygiëne gevoelig.

 

Retour adres:

Feliz Fashion boutique

Veilingpassage 8

3262 SX Oud-Beijerland

Dit geldt anders in de boutique. Omdat ruilen een gunst is, mag de verkoper een tegoedbon geven en daar haar eigen voorwaarden aan binden. Enkele voorwaarden kunnen zijn; keuze uit een ander product of bepaling van de geldigheidsduur door de verkoper. Accepteer je de bon niet, dan is de verkoper niet verplicht om iets anders aan te bieden. 

Bij een ondeugdelijk product ben je niet verplicht de tegoedbon niet te accepteren. Een ondeugdelijk product is een product dat buiten jouw schuld snel kapot is gegaan. Je hebt dan recht op een nieuw product. Indien dat niet mogelijk is heb je recht op gratis reparatie.

De verkoper dient van te voren te melden hoe lang de bon geldig is. Wanneer de bon alleen een uitgiftedatum bevat, is de tegoedbon vijf jaar geldig.

 

Persoonsgegevens

Indien u een bestelling plaatst bij Feliz, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Feliz. Feliz houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Zie onze Privacy Policy.

Feliz respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

Feliz maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. U heeft altijd de mogelijkheid om uzelf van deze lijst te verwijderen.

 

Aansprakelijkheid

Feliz is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de webshop, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van Feliz is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

 

Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Feliz haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze webshop.

 

Wijzigingsrecht

Feliz behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze webshop mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Feliz.

© 2014 - 2024 Feliz Fashion boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel