Agaat is een beschermende steen, geeft een veilig gevoel en brengt balans in het lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Ook heeft het een positieve invloed op maag, blaas (bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.


Amazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen stralingen van mobiele telefoons, computers, magnetrons, etc. En de schadelijke invloeden van milieuvervuiling etc. Daarnaast werkt de steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma's, zorgen en rouw. Fysiek werkt de amazoniet ontkrampend en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, hypofyse, thymus, osteoporose, tanden, huid en bij calciumtekort.


Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend.


Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren.


Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.


Tijgeroog is een beschermende steen en beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan Tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma's, twijfel en besluiteloosheid. De steen bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies. 

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending door heel Nederland:

Vanwege de huidige maatregelen omtrent COVID-19 is onze Boutique helaas gesloten t/m 9 februari. Een groot gedeelte van onze collectie is te shoppen op onze webshop. Zie je iets voorbij komen op onze Social Media kanalen wat niet op de webshop staat, stuur ons dan een berichtje en wij sturen het alsnog naar je op! Volg je ons nog niet op Instagram en Facebook? Doe dat dan snel! 

Voor vragen of wil je graag persoonlijk advies? App of bel ons gerust!

06 21 57 20 59

Gastenboek

  • 15-12-2020 - Ik kom altijd graag bij jullie in de winkel. Altijd...  lees meer
  • 01-11-2020 - Vandaag voor het eerst de winkel bezocht. Ik kom niet...  lees meer
  • 25-02-2020 - Net een heel leuk blousje en een blazer gekocht! Ik...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2021 Feliz Fashion boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel